Skip to main content

Menampilkan Status Invisible Teman

Wow. Tips apalagi nih. Oke...coba gw jelaskan

Saat kita lagi chat dengan yahoo Mesenger (YM) terkadang ada teman kita yang usil dengan menggunakan status invisible. Terkadang pula waktu kita pedekate dengan seseorang gadis (cihui) namun ia bete karena kita terus-terusan minta no. hp plus alamat facebook dan akhirnya dia menghilang. Waduh. Kacau itu. Bisa saja ia log out...bisa saja ia invis.
Hmmm.....tapi tenang...masih ada janker buat solusi romansa anda. He5.
Pada dasarnya invisible adalah menggunakan menu status. Banyak pilihannya...seperti
available (siap sedia)
busy (sibuk)
ato bisa kita bikin sendiri statusnya (bisa lagi maem, ready 4 nglembur dll)
trus invisible (menghilang dari peredaran..ato keliatan off di ym temen kita)
nah... cara ngelacak status invis diatas ni udah ada solusinya......yeah

masuk ke http://vizgin.com dan akan muncul sebuah tampilan sederhana (sori gag nampilin gambar...lagi berat ni koneksinya)
trus tinggal kamu masukin aja nick temen loe ke kolom guede di tengah yg tulisannya victim's yahoo ID. Trus enter aja...mmmm.....nunggu bentar..... lhak....keliatan kan si cewe yang invisible.
Hahaha...............

gag ada yang bisa sembunyi dari janker...eg...dari Internet....


Comments

  1. hahah,,wah,,gawat,,,bisa ketauan aku lah,,invisibleman aku ker,,kmu membongkar penyamaranku nanti,,awhawhhaw

    ReplyDelete

Post a Comment

Please, say anythings here...

Popular posts from this blog

[Download] Adobe Photoshop CS 6 Extended

The latest editions of Adobe Photoshop has come. Adobe Photoshop CS 6 Extended. The latest version give awesome features and new interface. 




Beside of best layout and less-memory usage, Photoshop CS6 give you :
1. Best picture processing tecnologies.
2. Lot of effects.
3. Support the latest GPU performance.
4. Best Rendering result.
5. New GUI / interface.

Okay, lets grap it fast friends.

Part 1 | Part 2 | Part 3

username/password: www.ad4msan.com

[DOWNLOAD] ACDSee Pro 8.0.262 + Keygen

Homepage :
ACDSee
Download Installer "
http://dl.acdsystems.com/acdsee/en/acdsee-pro-8-32bit.exe | 32 Bit
http://dl.acdsystems.com/acdsee/en/acdsee-pro-8-64bit.exe | 64 Bit


Keygen : 
Download here | Mirror

[SHARE] How To Get Free VPS in Second

Sometimes we need a Virtual Private Server (VPS) to do some things. VPS itself is able to perform many functions, from website hosting to create a private network that is encrypted and safe from data thieves actors.
I observed constraints, VPS is still considered expensive by many people. Luckily, I found a free service that provides access to a free VPS with a duration of 35 minutes. I think it's encouraging because sometimes, I just need the VPS to perform system testing and securing the Internet.
Amazingly, we can access the features of this free VPS with a single click. Compare with other VPS services providers, I think the process of registration and submission of requests will be time consuming and tiring.
Specifications given also great. 13:04 Ubuntu, 64-bit, 614 MiB of RAM, 8 GiB storage. I try to access via SSH, great speed.
Get access now also here.